«

»

Print this Post

МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН-2019

МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН
За втора поредна година ученици от 101 СУ „Бачо Киро” взеха участие в инициативите на образователна организация Джуниър Ачийвмънт „Мениджър за един ден”.
„Мениджър за един ден” е програма за първоначално кариерно ориентиране и се провежда ежегодно в около 100 държави по света.
Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнеса. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техният сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.
Въпреки голямата конкуренция всички кандидатствали ученици, бяха одобрени:
– Натали Басам Али и Аделина Дръндова от 12 а клас бяха одобрени за позицията
„Доцент по икономика” в Нов български университет
– Даниела Христова от 12 а клас бе одобрена за позицията Procurement Operations Supervisor в компания „Cargill”
– Ванеса Георгиева от 12 а клас бе одобрена за позицията зам. Председател на Държавен архив
– Габриела Йорданова от 11 б клас бе одобрена за позицията Специалист Човешки ресурси в компания Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.
Изключително полезна за младите хора е тази инициатива на Джуниър Ачийвмънт. Продължаваме…!!!

Permanent link to this article: https://101su.bg/2019/12/18/%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b4%d0%b6%d1%8a%d1%80-%d0%b7%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d0%b4%d0%b5%d0%bd/